(ВИДЕО) Интервју со Битиќи: Ние сме социјалдемократска Влада, за нас животниот стандард на работниците е на прво место

Македонија дефинитивно оди во вистинска насока одбирајќи го патот кон ЕУ смета Вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи. Во интервју за Фронтлајн, Битиќи со задоволство говори...