Османи: Се фрлаат дрва и камења по Албанците за да се направи етнички јаз и ослабе позицијата на државата

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи реагираше на изјавата на Александар Николоски и смета дека неговите тези сакаат да создадат етнички јаз по стратешките прашања. Османи...