Раул Гонзалез го скрати списокот: Миркуловски откажа за СП, го нема Прибак

Покрај нив двајца, на скратениот список на селекторот за СП 2019 ги нема и Гоце Ојлески, Никола Маркоски, Јане Цветковки и Мартин Мишевски. Почетокот на подготовките е закажан за понеденик во Скопје