Форум за демократска Македонија: ОМД не е застапник на цела дијаспора

Форумот за Демократска Македонија, заедница на иселеници од Македонија, потсетува дека граѓаните по потекло од Македонија членуваат во повеќе организации во дијаспората. Секоја од овие организации...