(ФОТОГАЛЕРИЈА) Првата меѓувладина конференција во Брисел меѓу македонската и европската делегација

Со одржувањето на првата меѓувладина конференција денеска во Советот на Европска Унија во Брисел, на која учествуваше владина делегација предводена од Ковачевски, Македонија ги отвори преговорите...

(ФОТО) Атмосфера пред седиштата на двете најголеми партии СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ

Во очекување Државната изборна комисија да ги соопшти првичните резултати од пребројувањето на гласовите , партиските штабови на четирите најголеми партии во македонскиот односно блокот на...