Порака на Стефоска на 41 Генерална конференција на УНЕСКО во Париз: Нашиот најголем предизвик е да се соочиме со вистината колку сме кршливи  

Делегација од Република Северна Македонија учествува на 41. Генерална конференција на УНЕСКО,  која од 9 до 24 ноември се одржува во Париз, Франција. На денешната пленарна...