Гинекологија демантира дека близначињата починале од инфекција

ве информираме дека на земените микробиолошки брисеви НЕ Е ИЗОЛИРАН ИНФЕКТ! Во земените микробиолошки брисеви не е изолирана инфекција кај близначињата, а причината за смртта на близначињата ќе се знае по обдукциониот наод, стои во демантот од Клиниката за гинекологија