„Го сакам Водно“ со 13 барања до Шилегов за трајно решение и заштита на парк – шумата

Активистите на граѓанската иницијатива „Го сакам Водно“ денеска на градоначалникот на Град Скопје му предадоа „новогодишно пакетче“ од 13 барања за трајно решавање и заштита на...