Смена во Градски парк: Горан Станковски е нов тренер на Работнички

Поранешниот македонски интернационалец и репрезентативец, кој досега работеше со младите категории во клубот од Градски парк, доаѓа на местото на Виктор Треневски кој по слабиот вовед во сезоната одлучи да се повлече од кормилото