(ВИДЕО) Филипче: Горд сум што ниту еден пациент со ретка болест не остана без лек, жалам што не го почнавме проектот за нов клинички центар

Апелирам опозицијата во наредниот период да го одблокира законот, тоа е одличен проект, граѓаните заслужуваат нова модерна болница, рече Филипче Горд сум на сите процеси кои...