По враќањето од Охрид, хрватскиот шеф на дипломатијата е позитивен на ковид-19

Хрватскиот министер за надворешни работи Гордан Грлиќ Радман е позитивен на коронавирус, соопшти Министерството. Позитивниот тест за коронавирус, следува неколку дена по неговата посета на Македонија...