Групата од Грчец осомничена во случајот „Планина” ги прифати обвиненијата и „заработи“ вкупно 24 години затвор

По спогодбите со седуммината припадници на т.н. група од Гази Баба осомничени во предметот „Планина“, Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција склучи...