Туристичкиот бисер како депонија: Домашните гости во Охрид оставаат куп ѓубре зад себе

Охрид викендот е „дупка полн“ што би рекол народот, но, истовремено, е како депонија според фотографиите што се објавуваат на социјалните мрежи. Гостите во македонскиот туристички...