Принцот Хари го интервјуираше Обама

Барак Обама,поранешниот американски претседател предупреди на неодговорната употреба на социјалните медиуми и нагласи дека ваквите акции го нарушуваат разбирањето на сложените прашања на луѓето и ширењето...