Кошаркарски херој: Момче без раце погодува тројки без проблем (Видео)

Стајлс како бебе заболел од ретка бактериска инфекција поради што ги загубил горните екстремитети. Но, осмооделенецот ниту за момент не дозволил да падне пред тешкиот удар на судбината и одлучил да почне со активно тренирање кошарка