Демант од Дума за непочитување препораки: Сопругата е во изолација, 19 дена немаме контакт

Директорот на Универзитетската клиника за очни болести, Христијан Дума, ја демантира веста на одредени портали дека „не почитувал препораки за изолација и ставил во опасност свои...