Петровска ги прифати началниците на Чулев, рампа само за СВР Скопје

Заменик министерката во МВР, Славјанка Петровска не ја потпишала одлуката за назначување на Ристо Ставревски за шеф на СВР Скопје, што беше предлог на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев. Таа вели дека се одлучила на овој чекор бидејќи за Ставревски имало аудио снимки од кои можело да се чуе дека тој врши притисоци врз гласачи