Заев: Во четири години поведовме иницијативи за заштита на природните убавини и развој на планинискиот туризам

Како ниту една друга Влада претходно, во последните четири години поведовме иницијативи за заштита на нашите природни убавини и реткости и за одржлив развој на планинскиот...