Д-р Бухова: Во тек е вонреден инспекциски надзор во Итна помош – Скопје, во Ургентен центар и на КАРИЛ

Вонредниот надзор утре ќе продолжи во Институтот за судска медицина. На барање на министерот за здравство, Беким Сали, во тек е вонреден инспекциски надзор во ЈЗУ...