Бухова: Кршење на ковид-19 протоколите во Куманово, брисеви се земале во Општината без епидемиолошка анкета

Кумановскиот градоначалник Максим Димитриевски и уште едно лице од општинскиот кризен штаб, ќе добијат парична казна оти при изречена мерка за изолација тргнале да се тестираат во Скопје