Награди за истражителите, обвинителите и судските лекари за нивната работа по несреќата на автобусот на „Беса транс“

Главниот обвинител на Бугарија, Иван Гешев им додели дипломи, благодарници и плакети на обвинителите, истражителите и судските лекари за нивната висока професионалност и беспрекорно извршување на...