„Исцелител“ во натпреварувачка конкуренција на „Бергамо филм митинг“

Македонскиот филм „Исцелител“ е избран во официјалната конкуренција на 36.меѓународен филмски фестивал во Италија, „Бергамо филм митинг“,во која ќе се натпреварува заедно со шест други филмови....