Со одлука на Владата: Грчката фудбалска лига во прекин на неодредено

„Бубамарата кај јужниот сосед е ставена во мирување по консултациите на премиерот Алексис Ципрас со заменик министерот за спорт, Јоргос Василијадис и доаѓа како последица скандалозниот потег на газдата на ПАОК, Иван Савидис кој со пиштол на појас влезе во терен за време на мечот со АЕК во Солун и сакаше да се пресмета со судиите