Чадеш: Од следната година Србија, Албанија и Северна Македонија ќе имаат заеднички пазар на труд

Претседателот на Стопанската комора на Србија, Марко Чадеж изјави дека очекува на средбата во Тирана Србија, Албанија и Северна Македонија да добијат заеднички пазар на труд...