ВИДЕО Ковачевски: Со патот Извор – Гарски мост ги поврзуваме Кичево и Дебар со албанската граница за побрз економски развој

Премиерот Димитар Ковачевски вчера при посетата на Мавровскиот регион направи увид на делницата Извор – Гарски Мост, во должина од 19 километри. Со овој пат ќе...