Икомому: Ниту сакаме поделби, ниту стигматизираме со мерките за невакцинирани лица

Најавените рестрикции за невакцинираните лица против ковид-19 не се донесени за поделби во општеството, ниту за стигматизација, истакна портпаролот на грчката Влада, Јанис Иконому во интервју...