Украдени 10 решетки на сливници во Ченто, загрозена е безбедноста на граѓаните, предупредува ЈП Водовод и канализација

ЈП Водовод и канализација – Скопје упатува апел до граѓаните на град Скопје за одговорно однесување кон атмосферската канализација, имајќи ги предвид кражбите на решетки на...

Дел од корисниците на булеварите „12-та Македонска Бригада“ и „Србија“ денеска без вода

Корисниците на делови од булеварите „12-та Македонска Бригада“ и „Србија“ денеска ќе бидат без вода, соопштија од ЈП „Водовод и канализација“ Скопје. Прекинот во водоснабдувањето е...