Вечерва на „Охридско лето“: Претставата „Мојот маж“ на Југословенско драмско позориште

Претпоследниот ден од годинашното фестивалско издание на „Охридско лето“ е резервиран за театарската претстава „Мојот маж“, режисерска поставка на Јелена Томиќ, во изведба на Југословенскиот драмски...