Фудбал: „Кедбјури“ нов спонзор на Премиерлига од сезоната 2017/18

Светски познатиот производител на чоколади од Бирмингам и Фудбалската асоцијација на Англија потпишаа договор на три години. Финансиски детаљи се непознати. „Барклејс банка“ плаќаше 40 милиони фунти по сезона