Продолжуваат обвинувањата кон Кевин Спејси за недолично однесување

Слично како и случајот за сексуално малтретирање од страна на моќниот филмски продуцент Харави Вајнстајн, сега продолжуваат и обвинувањата против еден од најмоќните актери изминативе десетина...