Ракомет: Барса со Лазаров и Ристовски пристигна во Келн (Видео)

Експедицијата на шпанскиот и европски гигант заедно со Кире Лазаров и Борко Ристовски, како дел од неа, вечерва се чекираше од пред хотелот „Радисон“ во кој ќе бидат сместени и останатите три екипи - Вардар, Веспрем и ПСЖ