Тевдовска ја презеде функцијата министер за финансии од Миноски

Во Министерството за финансии на Република Македонија денеска беше извршено примопредавање на должноста министер за финансии. Новиот министер за финансии д-р Драган Тевдовски го презеде кабинетот...

СДСМ: Ќе одговара секој што учествувал во неконтролираното задолжување

Социјалдемократскиот сојуз потенцира дека секој кој учествувал во неконтролираните задолжувања на граѓаните во земјава ќе одговара. Како што стои во соопштението на СДСМ, власта на Никола...