Бизарности во ПСЖ: Нејмар за поздрав со фанови инкасира 375.000 евра

Дел од ставките во договорите на фудбалерите што излегоа во јавност преку тајните документи на платформата „Фудбал Ликс“ се иритантни ако се има предвид постојаниотѕ пораст на стапката на сиромаштија во светски рамки