Уште една успешна приказна од Клиниката за детски болести – 4 годишната Ајше за 9 месеци ја победи леукемијата

По 9 месеци лекување од леукемија на Клиниката за детски болести, денеска конечно си отиде дома 4 годишната Ајше, која пред присутните на детската клиника додека...