Од неколку па се до стотици илјади евра – како „поминаа“ партиите со донациите за кампањата ни открива Државната антикорупциска комисија

Кој политички субјект со колку донирани финансиски средства или услуги , тргнал во битка за освојување на локалната власт, открива членот од Државната антикорупциска комисија за...