Коњановски: Да си дадеме шанса Битола да биде урбан град-изјави кандидатот за градоначалник од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата

Мои битолчани, мои сограѓани, јас сум еден од Вас. Човек кој целиот живот го поминав во Битола. 30 години грижејќи се за Вашето здравје како лекар научив...