Пресумпција на корумпираност

Високото ниво на арогантност покажано неделава кон СЈО има само еден извор: чувството на сигурност дека делата за кои известува специјалната јавна обвинителка нема никогаш да бидат осудени.

Обоени “пералната за пари на власта“ и Антикорупциска

На разглас се пуштаа и дел од бомбите а во кои зборуваат лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, поранешниот премиер Никола Груевски и екс-министерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески, за зделки, тендери и провизии