Нова студија во В. Британија за поврзаност на коронавирусот со кожата: Ковид-19 и појава на ковид палец

Научниците веруваат дека можат да објаснат зошто некои луѓе кои имаат ковид, развиваат состојба која наликува на смрзнатини на палците, но и на другите прсти, пренесува...