Психата и ковид-19: Едно убиство, четири самоубиства и 79 дела при семејно насилство

Ова се само дел од сгатискичките показатели што произлегуваат од билтенот на МВР за периодот 12 март - 12 април, односно од почетокот на рестриктивните мерки во државата поради пандемијата на коронавирус

Двајца осомничени за кражби од автомобили

Секторот за внатрешни работи Скопје поднел известување до Основното јавно обвинителство Скопје за 19-годишниот А.В. од Кавадарци и 17-годишниот Р.М. од Скопје поради сомнение дека извршиле...