Нуредини: Нема место за паника, доколку се влоши квалитетот на воздухот, јавноста ќе биде информирана

Министерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нурдини, заедно со вицепремиерот Фатмир Битиќи и градоначалникот на општина Тетово, Билал Касами, ја посетија опожарената инсталација на...