Вакцинирајте се-делта и ламбда сојот на коронавирусот заразуваат се поголем број луѓе во светот!

Како резултат на забрзаното ширење на делта сојот на коронавирусот,Јапонија воведе рестриктивни мерки уште во 8 префектури. Не е ништо подобра состојбата во Индија каде моменталниот...