​ Лидл е заинтересиран да инвестира во Кисела Вода, во потрага е по локација

Градоначалникот Ѓорѓиевски денес оствари работна средба со претставниците на „Лидл” од претставништвата во Бугарија и Македонија. Заинтересирани за достапни локации каде би можеле да се отворат...