Напладне почнува протестот на матичните лекари, во ординациите само колегите во руралните предели

Уште рано изутрина пријавивме Службите за итна медицинска помош да ги преземаат итните случаи, а  пациентите кои се со хронична терапија беа услужени со рецепти во...