Финансиската полиција спроведува акција во Љуботен за нелегална трговија со тутун

Финансиската полиција од утринава спроведува акција во село Љуботен поради основи на соменение за криумчарење на акцизна стока и царински измами. Неофицијално станува збор за шверц...