Од лисици во копачки: Убијци, силувачи, дилери, педофили се вратија во фудбалот

Голем број на фудбалери се соочија со законот за тешки кривични дела, а по издржување на затворските казни се вратија на најважната споредна работа во светот. Дел од нив (според некои податоци ги има преку 120) се звучни имиња и со статус на репрезентативци во своите земји