Палоши: Штрајкот во железници е предизвикан од лична корист на машинскиот персонал

Патничките и товарните возови втор ден останаа блокирани откако машинскиот и извршниот персонал во „Железници транспорт“ се одлучи на бојкот поради неисплатениот втор дел од платата...