Претставени новите дресови на македонската фудбалска репрезентација за Еуро 2020

Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ) денеска официјално ги претстави во јавноста новите дресови со кои националниот состав ќе настапи на претстојното Европско првенство. Германскиот производител на...