Димовски од МНР на Kонференцијата за миграција во Маракеш

Делегацијата на Република Македонија, предводена од државниот секретар во Министерството за надворешни работи Виктор Димовски, учествува на Меѓувладината конференција за усвојување на Глобалниот компакт за безбедна,...