(Видео)Костовски: ВМРО-ДПМНЕ и Левица да го признаат македонскиот јазик откако тоа го сторија ЕУ и целиот свет

„Потпишувањето на договорот за Фронтекс на официјален македонски јазик, без фусноти, без додавки е историски успех за нашата држава на кој сите треба да сме горди....

Комисиска расправа: Пратеникот Костовски од СДСМ тврди дека кандидатката за уставен судија Живковска донирала пари на ВМРО-ДПМНЕ

Мартин Костовски, пратеник од СДСМ денеска на Комисијата за избори и именувања излезе со тврдење дека професорката Родна Живковска која е кандидатка на ВМРО-ДПМНЕ за член...

СДСМ: Изборите ќе бидат во 2024 година, Мицкоски, освен неконструктивност, не покажува ништо друго

ВМРО-ДПМНЕ, предводена од Христијан Мицкоски, освен неконструктивност, не покажува ништо друго, нивната единствена цел е политички профит по секоја цена. Опструкции, мотивирање на протести во криза...