Матичните лекари го прекинуваат протестот, постигнат договор со Министерството за здравство

Матичните лекари го прекинуваат протестот – преку работни групи со Министерството ќе бараат решение на проблемите. Министерството за здравство заедно со Здружението на приватни лекари ќе...